Business & Media Partners

Antum

Maak jezelf betrouwbaar voor anderen en bescherm je persoonsgegevens, ze zijn van jou! Het AntumID platform: de perfecte link voor een echt betrouwbare en veilige internetomgeving, volledig volgen de Europese GDPR wetgeving. Surf eindelijk altijd en overal, met een gerust hart door het internet. AntumID, jouw mobiele identiteit!


IndustrialKnowHow

Gespecialiseerd in outsourcing van industriële consultants. Van Electrical Designer, over Mechanical engineers tot Project Managers in de industriële sector. Raak je niet meer gemotiveerd voor je huidige job? De files naar het werk beu? Laat het ons zeker weten! En kom eens langs. Wellicht kunnen wij terug meer kleur geven aan jouw carrière.


Komma Board

Jij de job, wij de rest. Komma Board is gewoon een leuk bedrijf om te werken. ICT en FINANCE consultancy in een professioneel kader. Je kunt het je zo gek niet inbeelden, de verhalen die we je kunnen vertellen, echt, en jij en je carrière komen op de eerste plaats. Zo kan je helemaal de beste zijn, door jezelf te zijn !

Wil jij ook Kommaboarder worden?


Self

Self is jezelf zijn ! Met onze 100% natuurlijke & vegan skincare willen we jouw huid herstellen en terug een natuurlijke glow bezorgen. Heb je een gevoelige of droge huid, een gemengde, kwetsbare of probleemhuid? Self bezorgt je de nodige verzorging. Want jij verdient jezelf te kunnen zijn.

Graag meer weten?


Stad Geel

Je komt er, Je blijft er ! en je speelt er hockey ! Stad Geel investeert constant in de uitbouw van haar sportinfrastructuur. Yellow Sticks is dan ook verheugd met de vlotte samenwerking van Stad Geel. Samen zorgen we voor de accommodatie, omkadering en vooral veel fun. Zodat jij je volledig kan uitleven in deze groeiende sporttak.

Hockey in Geel, gewoon doen !


Geel FM

Geel FM – “Jij hoort bij ons ! Als enige onafhankelijke radiozender uit Geel brengen wij de grootste classics van de afgelopen 40 jaren, de beste hits en het meeste lokale en regionale nieuws en informatie. “