Business & Media Partners

McSign

Wat u ook zoekt op het gebied van binnen- en buitenreclame, wij maken het voor u. Goed, snel en professioneel en met evenveel aandacht voor het grote geheel als voor de details.

Met onze meer dan 25 jaar ervaring koesteren wij ons vakmanschap en vinden wij voor elke toepassing steeds de beste oplossing. Creativiteit, improvisatievermogen en kostenbewust meedenken zijn bij ons altijd aan de orde.

Verwacht van ons professionaliteit, directe communicatie en een klantgerichte aanpak in een informele sfeer.


Alterieur

De PU gietvloeren van Alterieur zijn even veelzijdig als kwalitatief. Ze kunnen op bijna alle ondergronden worden toegepast, wat ze uiterst geschikt maakt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

In talloze woningen, kantoren, praktijkruimtes en winkels zorgen nu al duizenden vierkante meters voor gebruiksgemak en design. Kortom, er zijn weinig ruimtes die niet in aanmerking komen voor een Alterieur gietvloer.


Bram Vandecruys Personal Trainer

Mijn doel is om jou naar een hoger niveau te tillen. Met jouw gezondheid als hoogste prioriteit. Gepassioneerd door innovatie en vernieuwing. Een eeuwige honger naar kennis. Uitgetest in de praktijk. Die ervaring volledig ten dienste van jou.

Vastberaden om het verschil te maken. Bescheiden en bewust dat het uiteindelijk alleen neerkomt op jouw sport en gezondheids-vooruitgang met resultaat !


Salespunt

Salespunt - Wij verkopen voor u!
Bent u op zoek naar ondersteuning in de verkoop van uw producten en/of diensten? Contacteer ons nu!


Engincon

Engineering Consulting - Stabiliteitsstudies, engineering en projectmanagement in de industriële sector


Komma Board

Jij de job, wij de rest. Komma Board is gewoon een leuk bedrijf om te werken. ICT en FINANCE consultancy in een professioneel kader. Je kunt het je zo gek niet inbeelden, de verhalen die we je kunnen vertellen, echt, en jij en je carrière komen op de eerste plaats. Zo kan je helemaal de beste zijn, door jezelf te zijn !

Wil jij ook Kommaboarder worden?


Stad Geel

Je komt er, Je blijft er ! en je speelt er hockey ! Stad Geel investeert constant in de uitbouw van haar sportinfrastructuur. Yellow Sticks is dan ook verheugd met de vlotte samenwerking van Stad Geel. Samen zorgen we voor de accommodatie, omkadering en vooral veel fun. Zodat jij je volledig kan uitleven in deze groeiende sporttak.

Hockey in Geel, gewoon doen !


Geel FM

Geel FM – “Jij hoort bij ons ! Als enige onafhankelijke radiozender uit Geel brengen wij de grootste classics van de afgelopen 40 jaren, de beste hits en het meeste lokale en regionale nieuws en informatie. “


TineTerim CommV

Interim management voor organisaties

Relyus

Wij bouwen sexy softwareproducten waarvoor actieve nood bestaat in de markt.
Fisher-price-proof software die door middel van hedendaagse technologieën, diepgaande analyse en the Internet of Things heel wat innovatie teweegbrengt.