Business & Media BUCY

Onze BUsiness Club Yellowsticks biedt u graag tal van voordelen en activiteiten!

Ons doel is om het sportieve te koppelen aan het zakelijke. Yellow Sticks wil iedereen dan ook “busy” houden. In een professionele en open omgeving waarin je nieuwe zakenpartners kan ontdekken en bestaande business partners kan ontmoeten. Dit in combinatie met de nodige fun-factor en daardoor ook meteen de betrokkenheid met hockey vergroten! Een geweldig concept binnen Geel en daarbuiten !

U als partner en/of sponsor wordt automatisch lid van BUCY. En afhankelijk van de keuze van uw partnercontract krijgt u uiteraard de daaraan gekoppelde BUCY voordelen!

Yellow Sticks organiseert elk jaar een aantal BUCY happenings. U krijgt zo de gelegenheid uw bedrijf voor te stellen en uw business nog meer in de kijker te zetten. Daarbij hoeft u niet alleen te komen. Nodig gerust iemand uit...

Een rondvaart op de Schelde, een netwerkdiner op een toffe locatie of VIP plaatsen tijdens een wedstrijd van onze Red Lions of Red Panthers, het kan allemaal – “Let’s Roar Together” ! Graag meer weten? Contacteer ons via info@yellowsticks.be of via het contactformulier.

Yellow Sticks wil ook u graag bij BUCY verwelkomen.