Club Bestuur

Geen degelijke hockeyclub zonder een professioneel en dagdagelijks bestuur.
Van bij de oprichting van Yellow Sticks willen we de zaken ethisch en efficiënt aanpakken.

Uiteindelijk dragen we de zorg voor al onze jeugdspelers en verdienen zij de beste aandacht en omkadering.

Ons bestuur bestaat daarom uit een sportieve mix van mensen uit het bedrijfsleven, dienstensector en de sportwereld.


Voorzitter

Wouter Geelen
Zaakvoerder van een engineering- en projectmanagement bedrijf. Denk je eraan om eindelijk eens je verlichting onder de loep te nemen? Wouter kijkt graag mee naar de juiste duurzame LED oplossingen. Heb je voor je wagenpark nog laadpalen nodig? Samen met jou bekijkt hij de beste oplossing van A tot Z. Of wil je algemeen ondersteuning op engineering dan is hij de man voor jou. Zijn hockeypassie werd hem ingegeven door zijn dochter die hockey speelt vanaf het moment dat ze net groter was als haar stick.
Functies:

Public Relations, Sporttechnisch, Secretaristaken, ...


Ondervoorzitter & Secretaris

Joeri Van der Poorten
Ondernemer van het eerste uur. Zo is hij oa bestuurder van een ICT en Finance consultancy onderneming en tevens mede bestuurder van een mobile ID integrator. Je kan ook afzonderlijk beroep doen op zijn diensten als Interim CEO, Analyse en optimaliseren van je Bedrijfsprocessen, aansturen van interne teams, sales coaching en coaching in het algemeen. Regelmatig zelfs op het water. Joeri heeft in hockey een nieuwe passie gevonden waar hij zijn skills als medebestuurder ten volle uitdraagt. Ondertussen heeft hij zijn kids ook deze passie kunnen doorgeven.
Functies:

Backup voorzitter, Marketing, Sponsoring, Website


Financieel Manager

Toon Raes
Project Manager bij een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in hoorapparaten en alles wat te maken heeft om je gehoor de juiste toon te geven. Hockey heeft hem altijd geïnteresseerd. Ook zijn kinderen zijn volop actief bij Yellow Sticks. Vol enthousiasme ondersteunt hij mee de club.
Functies:

Technische ondersteuning, Verantwoordelijke Materiaal, Events en Fun, ...


Sportief Manager

Jasper Stinckens
Ijverige en sportieve student Burgerlijk Ingenieur met een groots engagement voor de hockeywereld. Onze ploegen leiden doet hij als geen ander, ze de juiste tactische en sociale vaardigheden aanleren is zijn passie.
Functies:

Hoofdtrainer, Events & Fun, Kampen, Jeugd


Social Network Manager

Anneke De Ruyter
Alles wat met sales, finance en consultancy te maken heeft, dat zijn de dingen waar Anneke zich dagdagelijks mee bezighoudt. En voor Yellow Sticks zet zij vooral haar schouders onder alles wat met sociale media te maken heeft en communicatie. Een passionele hockey-mama die graag het reilen en het zeilen van Yellowsticks mee draagt.
Functies:

Verantwoordelijke Digitale communicatie, Facebook, Instagram, Tiktok, ...